ภาพบรรยาย

Design and engineering team Premises Join as a lecturer to give knowledge to first year students

On June 29, 2022 at 1:00 p.m., the design and engineering team Premises Join as a lecturer to give knowledge to first year students in the Department of Architecture and Design at the Botanical Park with Mr. Sonthaya Kongchai, Head of Design and Engineering Attend lectures and educate about tower design and inspiration. They also took first-year students for a walk around the Tower and around the Botanical Park.

Facebook Comments Box